Какво е необходимо да направите, за да получите спокойствието, от което се нуждаете, в забързания, динамичен и несигурен живот?

Застраховките „Живот” са най-сигурният начин сами да се погрижите за себе си, както в настоящия момент, така и за по-късен етап на Вашия живот. С помощта на този вид услуга, Вие можете:

  • да прехвърлите потенциалния финансов риск, свързан с Вашето здравословно състояние, от семейството и близките Ви хора към застрахователната компания;
  • да планирате от рано финансовото обезпечение и бъдеще на Вашите деца и на самите Вас;
  • да спестите средства, с които да реализирате бъдещи цели;
  • да повишите стандарта си на живот в пенсионна възраст.

 

Нашите продукти са създадени, за да позволят да осъществите плановете си и да осигурите спокойствието и сигурността, от които се нуждаете в нашето забързано ежедневие.

Защо застраховка „Живот”?
 

Данъкът върху лихвите на депозитите, който бе въведен в България през 2012 г., прави застраховките „Живот” изключително добра алтернатива, както за спестяване, така и за достигане на по-висока доходност. Освен това  всяко юридическо и физическо лице може да ползва данъчно облекчение като притежател на полица. Застраховките „Живот” осигуряват по-висока доходност в дългосрочен план в сравнение с банковите депозити.